Cabinet de stomatologie, ortodontie si implant dentar Dr. Pavel Rusu. Prima Consultatie Gratuita !

Prima Consultatie Gratuita

Cabinet Stomatologie si  Ortodontie Dental Service - Prima Consultatie Gratuita !Examinarea completa este un prim pas pentru a obtine un zambet sanatos si frumos. Pentru a avea un succes garantat in procedurile noastre ne luam timpul necesar pentru a examina atent si complet starea ta dentara. Dental Service condusa de Dr. pavel Rusu are parte de o echipa talentata de medici profesionisti care asigura pacientilor nostri cea mai buna ingrijire. Scopul nostru este de a te ajuta sa te simti in cea mai buna forma prin intermediul serviciilor de calitate de care beneficiezi si sa iti oferim informatiile si educatia necesara pentru a te bucura de surasul tau un timp indelungat.

Vom intocmi de asemenea si o fisa in care se vor nota toti dintii tai, interventiile dentare prezente si zonele cu probleme dentare. In prima vizita se face o examinare a danturii tale si a eventualelor probleme de rezolvat. Medicii nostri vor face un plan de tratament, deci si o estimare de timp.

Cat va costa ?

Cu toate ca de cele mai multe ori intrebarile se refera doar la pret, acesta nu ar trebui sa fie factorul determinant. Cel mai accesibil mod de a stabili pretul pentru modelarea zambetului tau este de a programa o intalnire. Aceasta intalnire va consta intr-o analiza a danturii tale. In cadrul acestei sedinte ne vom cunoaste si vom discuta despre probleme si ceea ce doresti sa imbunatatesti la dantura ta. Iti vom oferi o imagine de ansamblu despre cum putem sa te ajutam sa obtii imbunatatirile pe care ti le doresti.

Credem ca o prima examinare completa este un prim pas pentru a obtine un zambet sanatos si frumos. Pentru a avea un succes garantat in procedurile noastre de cosmetica dentara ne luam timpul necesar pentru a examina atent si complet starea ta dentara. Scopul nostru este sa sa-ti oferim informatiile necesare. Dupa efectuarea unei examinari, putem discuta despre planul de tratament specific si pretul pentru modelarea surasului tau.

Cand ai fost ultima oara la stomatolog ?

Este recomandat sa mergi la stomatolog pentru o consultatie la fiecare 6 luni.

Suna acum pentru o programare.

Comments are closed.